Twijfelt u nog over welk systeem uw wilt toepassen? In geval van een halffabricaat rookkanaal met brandwerende ombouw: Heeft u weleens nagedacht over wie er aansprakelijk is, wanneer er wél brand ontstaat? De fabrikant, uw dealer, of de monteur die de ombouw heeft geplaatst? Grote kans dat u er niet uitkomt. Laat staan uw verzekeringsmaatschappij wanneer er woningbrand is ontstaan. Áls die al uitkeert.

En wist u dat als uw rookkanaal niet conform het Bouwbesluit 2012 is aangelegd, u dit moet melden bij een eventuele verkoop van uw woning? Als achteraf blijkt dat u niet heeft voldaan aan uw meldingsplicht, is er zelfs sprake van een verborgen gebrek. De kans is groot dat u door de kopers aansprakelijk wordt gesteld en u moet opdraaien voor de kosten voor vervanging of erger: in geval van schade.

Met ISODUCT is de kans op schoorsteenbrand, laat staan woningbrand veroorzaakt door schoorsteenbrand, te verwaarlozen c.q. nihil. Daarbij: Stoutenbourg garandeert 100% productverantwoordelijkheid voor al zijn ISODUCT producten, uiteraard mits de rookafvoer conform het ISODUCT installatievoorschrift is aangelegd.

Kortom: wees kritisch als u overweegt om een rookkanaal aan te leggen. Kies voor transparantie en zekerheid, zowel qua veiligheid als prijs. Kies voor het brandveiligste rookkanaal van Nederland: ISODUCT.