Over ISODUCT

Het alles-in-1 rookkanaal ISODUCT is een Nederlandse vinding. Bedacht, ontwikkeld én geproduceerd door Stoutenbourg B.V. te Ermelo. Het innovatieve en hoogwaardige concept is ongeëvenaard: het biedt zóveel voordelen ten opzichte van elk ander rookgaskanaal in de markt, dat steeds meer dealers en consumenten overtuigd raken en het product onophoudelijk terrein verovert in Nederland én Europa.

Nederlands vakmanschap

Directeur en innovator Jan Wiebe Kloppenburg over ISODUCT: “Bedrijven of dealers die zijn gaan werken met ISODUCT, willen veelal niets anders meer. Met name door de hoge brandveiligheid, eenvoudige montage én kostenbesparing ten opzichte van andere rookkanalen met de verplichte brandwerende ombouw, is een klant vaak al snel over de streep. Ook het design is prachtig, het is een plaatje in vrijwel elk interieur.”

Innovatie & duurzaamheid

Dat Kloppenburg met zijn vinding innovatief en onderscheidend is, staat boven kijf. Maar er is meer. Jan Wiebe: “Om eventuele concurrentie voor te blijven, zijn we altijd bezig met innovatie. Dat geldt zowel voor het bedenken van nieuwe producten als voor bijvoorbeeld het efficiënter en slimmer inrichten van het productieproces. Daarnaast investeren we in duurzaamheid. Een mooi voorbeeld daarvan is ons ecologisch verantwoorde alternatief voor de schadelijke en milieubelastende loodslab, die nog altijd wordt toegepast bij het aanleggen van rookkanalen. Ons rubberen manchet is goedkoper, sneller aan te leggen en stukken vriendelijker voor het milieu.”

‘Er zijn steeds meer dealers die uit veiligheidsoverwegingen een ISODUCT rookkanaal adviseren. Kijk, daar doen we het voor.’

Feiten & fabels

Er doen veel fabels de ronde over ISODUCT. Hoe zit dat precies? Jan Wiebe: “Het is een grillige markt. Maar inmiddels zijn er steeds meer dealers die uit veiligheidsoverwegingen uitsluitend ISODUCT adviseren. Kijk, dat is mooi. Daar doen we het voor. Want wat uitgebreide tests door gecertificeerde keuringsinstanties zoals TNO CVB al hebben bewezen: niets is zo brandveilig als ISODUCT.”

Wilt u meer weten over de vele voordelen, mogelijkheden en toepassingen van een ISODUCT rookgasafvoer? Raadpleeg de FAQ of laat u informeren door uw ISODUCT-dealer. Met een ISODUCT rookgaskanaal haalt u een topproduct in huis, en bespaart u ook nog eens aanzienlijk op aanleg- en afwerkingskosten!

Een alles-in-1 rookkanaal van ISODUCT is veiliger én voordeliger.