Rookgasafvoer houtkachel

Voor vrijwel elk type kachel.

Laat of gaat u een houtkachel plaatsen? Of overweegt u de aanschaf van een pelletkachel, allesbrander of open haard? Er zijn rookgaskanalen in vele soorten en maten, maar er is er geen zó betrouwbaar, flexibel en veilig als ISODUCT. Wedden?

Waar heeft u een rookafvoer voor nodig?

Stook schoner en veiliger. Met ISODUCT.

Een dubbelwandig rookkanaal van ISODUCT met ingebouwde brandveiligheid is geschikt voor vrijwel elk type rookafvoer:

  • Rookgasafvoer houtkachel (binnen én buiten)

  • Rookgasafvoer pelletkachel
  • Rookgasafvoer kolenkachel
  • Rookgasafvoer gaskachel open gashaard
  • Rookgasafvoer oliekachel
  • Rookgasafvoer allesbrander

Hogere afvoercapaciteit

Tot wel 50%.

Door de hoge isolatiewaarde van een ISODUCT rookgasafvoer, koelen rookgassen vrijwel niet af. Dat zorgt voor een extra afvoercapaciteit tot maar liefst 50% ten opzichte van traditionele rookgaskanalen.

Deze betere afvoercapaciteit (ofwel: trek) voorkomt weer condensvorming, waardoor de kans op roet en creosootvorming – meestal dé oorzaak van schoorsteenbrand – minimaal is. Veiliger bestaat gewoonweg niet!

KOSTENBESPAREND

Geen omkokering nodig.

Met het alles-in-1 rookkanaal van ISODUCT bent u in één keer klaar.

Uitgekiende technologie, zonder compromissen. Voor optimale brandveiligheid & ultiem stookgenot.

Overal toepasbaar

Zelfs bij rieten en sedum dakbedekking.

Een ISODUCT rookgasafvoer is toepasbaar bij elk (brandbaar) materiaal. Op zichzelf, of in uw bestaande schoorsteenkanaal. Met een ISODUCT rookkanaal heeft u geen extra ombouw of omkokering nodig. Dus heeft u (nog) geen rookkanaal? Het enige wat u hoeft te doen is een doorvoermogelijkheid in uw verdiepingsvloer en dak te maken.

Heeft u een houten vloer? Geen probleem. Door middel van een brandseparatieplaat of brandwerende gipsplaat zorgt u eenvoudig voor de vereiste kierdichte afdichting tussen de kachelpijp en uw vloer/plafond.

BEKIJK FAQ

Voor ieder interieur

En in elke kleur.

Het strakke design van een ISODUCT rookgasafvoer past in elk interieur. Wilt u ook een behaaglijk, sfeervol, gezellig én veilig gevoel creëren? Kies voor een houtkachel, pelletkachel of open haard met ISODUCT afvoerkanaal.

Een stoer staaltje techniek

Opvallend. Robuust. Geniaal.

Bij normaal huishoudelijk gebruik wordt een ISODUCT rookkanaal aan de buitenkant slechts 40 – 60 graden Celsius, ongeveer net zo warm als uw CV-radiator. Mocht er onverhoopt toch brand in het kanaal ontstaan, dan is er – zelfs op 10 millimeter afstand – nog steeds geen brandgevaar.

Zo stookt u altijd gerust én veilig. Wel zo’n fijn idee, toch?