Bent u verzekerd in geval van schoorsteenbrand?

Niet per se! In de meeste gevallen wordt brandschade door schoorsteenbrand vergoed vanuit de basisdekking van uw opstalverzekering. Maar dat hóeft niet! Raadpleeg voordat u gaat stoken altijd uw polisvoorwaarden. En: kies voor een betrouwbare schoorsteenveger uit de buurt.

Heeft u een rookkanaal van ISODUCT?

Dan is het risico op schoorsteenbrand te verwaarlozen. Zelfs als er (bijv. door een vogelnest) toch brand mocht ontstaan, is er niets aan de hand. Het vuur brandt het rookkanaal op die plek schoon, de brand dooft na korte tijd vanzelf en uw rookkanaal is weer klaar voor gebruik. Door de dubbele ingebouwde isolatie is de kans op woningbrand nihil. Dat is pas een veilig idee, toch?

Een stoer staaltje techniek

Kies voor optimale veiligheid en zekerheid. ISODUCT voldoet met CE-prestatie T600/G0 als enige rookkanaal zelfstandig aan de eisen van het Bouwbesluit 2012 (NEN 6062). ISODUCT is zelfs zó veilig, dat het met een rubbermanchet kan worden afgedicht. Vraag ernaar bij uw dichtstbijzijnde ISODUCT-dealer.

ISODUCT. Hét brandveiligste dubbelwandige rookkanaal. Opvallend. Robuust. Geniaal.