Een doordacht besluit

Eugene Moes, salesmanager bij ISODUCT, vertelt: “Opvallend was zijn brede kennis van de regel- en wetgeving omtrent rookgaskanalen. Hij had zich uitgebreid laten informeren, na een aantal gesprekken met kachelleverancier Tigchelkachels uit Heerenveen was de keus snel gemaakt.’

De overwegingen

De belangrijkste, doorslaggevende overwegingen voor de heer Van Ginkel waren:

  • De brandveiligheid van het rookkanaal
  • De degelijke, robuuste uitstraling
  • De (top-)kwaliteitsmarkering T600/G10
  • Goede ervaringen van anderen, zoals bouwbedrijf Ecobouwen en Tigchelaar tegelkachels

Over de Rijsgaardhoeve

Romantisch overnachten in een plaggenhut, u laten verwennen in de wellnessboerderij of op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie in een prachtige, inspirerende omgeving? Neem eens een kijkje op de website www.rijsgaardhoeve.nl. Waar rust u weer energie geeft.

Over ISODUCT

ISODUCT is, door de ingebouwde brandwerende omkokering, het enige rookkanaal waarmee het risico op schoorsteenbrand zéér klein is. Als om een of andere reden toch schoorsteenbrand optreedt, is het risico dat deze een woningbrand veroorzaak nihil.

Een rookkanaal van ISODUCT is – onomstotelijk bewezen – het veiligste van Nederland. Én… overal toepasbaar.

▶️ Ga voor meer informatie naar uw ISODUCT kachel- en haardenspecialist in de buurt of lees de uitgebreide info op onze website. Wedden dat u overtuigd raakt van de vele (veiligheids-)voordelen? Vele anderen gingen u voor!

ISODUCT. Hét brandveiligste dubbelwandige rookgaskanaal van Nederland. Opvallend. Robuust. Geniaal.