Unieke bootsauna…

Deze unieke sauna op het water is te vinden in beauty- en wellnessresort Sauna Drôme in het Veluwse Putten. Ontspannen dobberen op het meer, terwijl u geniet van rust, de prachtige natuur een heerlijke, ontspannen sauna.

… mét ISODUCT-rookkanaal

Deze unieke saunaboot wordt verwarmd met een sfeervolle houtkachel. De rookgassen worden (natuurlijk) afgevoerd via een ISODUCT ID150 rookkanaal. Want: veiliger bestaat niet!

Minimaal brandgevaar

Steeds meer bedrijven en consumenten ontdekken de vele, bijzondere mogelijkheden met de brandveiligste rookkanalen van Nederland. Omdat eventueel brandbaar materiaal aan de buitenzijde van een ISODUCT-kanaal nooit brandgevaarlijk heet wordt, zijn de mogelijkheden legio!

Overal toepasbaar

Wat dacht u van een ISODUCT-rookgasafvoer door een rieten dak? Of door een ecologisch groen- of sedumdak? Voor welke toepassing u het ook gebruikt; met een ISODUCT-rookkanaal stookt u gerust én veilig!

Over Sauna Drôme

Genieten van een unieke wellnessbeleving? Sauna Drôme is dagelijks geopend vanaf 10.00 – 23.00 uur. Meer informatie of direct reserveren: www.saunadrome.nl.

ISODUCT. Hét brandveiligste dubbelwandige rookkanaal van Nederland. Opvallend. Robuust. Geniaal.