Bouwcenter Concordia is dé leverancier van hoogwaardige hout- en bouwmaterialen – maar o.a. ook tegels, sanitair en tuinartikelen – voor zowel de professionele verwerker als particulieren.

Bouwcenter Concordia heeft vestigingen in:

  • Dedemsvaart
  • Dieverbrug
  • Heerenveen
  • Hoogeveen
  • Genemuiden
  • Grijpskerk
  • Meppel
  • Roden
  • Steenwijk

Stoutenbourg BV, producent van het ISODUCT-rookkanaal, werkt al jaren succesvol samen met Bouwcenter Concordia. Om zzp’ers en aannemers op hun wenken te kunnen bedienen, ontstond begin 2017 het idee om ISOCUCT-producten standaard in het bouwmarktassortiment op te nemen. En nu is het dan zover!

De shopinrichting in het eerste filiaal in Steenwijk is uitgerold, eind van dit jaar volgt uitbreiding met de bouwshop in Meppel. Wij zijn natuurlijk supertrots én dankbaar voor deze mooie samenwerking!

Direct brandveilig & overal toepasbaar

Met ISODUCT haalt u een topproduct in huis. Omdat u met een alles-in-1 ISODUCT-rookkanaal geen extra omkokering nodig heeft, zijn er geen bouwkundige ingrepen nodig én bespaart u aanzienlijk op de montage- en afwerkkosten!

▶️ Lees meer over de vele voordelen

Alles-in-1: veiliger & goedkoper

De échte kenners zijn het erover eens: ISODUCT is het veiligste rookgasafvoersysteem in Nederland. Het is bovendien innovatiever, goedkoper én mooier dan welk ander dubbelwandig rookgasafvoersysteem met omkokering, ooit.

▶️ Bent u op zoek naar een ISODUCT-rookgaskanaal en/of aanverwante producten en (bouw-)materialen? Laat u vrijblijvend adviseren bij een van de Bouwcenter-filialen van Concordia.

ISODUCT. Hét brandveiligste dubbelwandige rookkanaal van Nederland. Opvallend. Robuust. Geniaal.